Face Institute

ONZE DOKTERS

Professioneel in esthetiek
Dokter

Susan Schmidt

Cosmetisch Arts KNMG

MD

Drs. Susan Schmidt is een expert op het gebied van niet-chirurgische cosmetische behandelingen. Zij is lid van de NVCG (Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde) en is volledig gecertificeerd als cosmetisch arts KNMG.

Zij heeft een unieke dubbele medische specialisatie van algemene geneeskunde (huisarts) en cosmetische geneeskunde KNMG. Haar eerdere ervaring als huisarts geeft haar een brede, holistische en preventieve medische aanpak voor anti-aging en cosmetische behandelingen met als doel natuurlijk ogende en harmonische resultaten.

Zij is sinds 2006 gespecialiseerd in complexe cosmetische procedures met injectables en huidbehandelingen. Ze heeft  haar opleiding gekregen van experts in het Verenigd Koninkrijk, Monaco, Frankrijk, België, Nederland en Finland over de anatomie van het verouderende gezicht, waaronder anatomische dissecties van het gezicht, Botox- en niet permanente filler behandelingen voor een totale gezichtsbenadering, 3D-behandelingen (facial shaping), myomodulatie met fillers en botox, injecteren met lichaams eigen vet voor het teruggeven van volume in het gezicht, diverse huidbehandelingen en het beheersen van complicaties betreffende cosmetische gezichtsbehandelingen.

Cosmetisch Arts KNMG

Callum Faris

Plastische en reconstructieve aangezichtschirurg

MBBS (Hons) MRCS PGDip Esthetische Chirurgie PGDip FRCS ORL-HNS

Dr. Callum Faris is een internationaal erkende expert op het gebied van plastische chirurgie in het gezicht. Hij deed een fellowship aan de Harvard Medical School (Boston) gedurende een jaar, bij het Facial Cosmetic Surgery Center. Hij kreeg bovendien, de door de European Academy of Facial Plastic Surgery bekostigde Scholarship, om een eenjarige Facial Plastic Reconstructive Training in Centers of Excellence in Europa te voltooien. Dr. Faris ontving de Claus Walter-prijs voor de hoogste score ter wereld in het International Facial Plastic Reconstructive Surgery Accreditation Exam. Sinds 2017 is hij de sectieleider voor reconstructie bij de European Academy of Facial Plastic Surgery. Dr. Faris doceert in Europa als gastspreker op het gebied van plastische en reconstructieve chirurgie van het gezicht en is betrokken bij de opleiding van studenten, artsassistenten, fellows en gezichtsplastische chirurgen. Zijn proefschrift gaat over geavanceerde technieken voor gezichtschirurgie om gezichtsverlamming te corrigeren.

Plastische en reconstructieve aangezichtschirurg

Hade Vuyk

Plastische en reconstructieve aangezichtschirurg

MD PHD

Hade Vuyk is een toonaangevende chirurg op het gebied van plastische chirurgie in het gezicht. Hij heeft in binnen- en buitenland veel lezingen gegeven over neusreconstructie, neuscorrectie en plastische chirurgie van het gezicht. Dr. Vuyk ontving de gouden medaille voor KNO-chirurgie van de Nederlandse specialisten vereniging voor KNO- en Hoofd-Hals chirurgie, voor zijn persoonlijke betrokkenheid, opleiding en hoge kwaliteit van de plastische en reconstructieve gezichtschirurgie. - November 2016 Hij heeft uitgebreid gepubliceerd over verschillende aspecten van neusreconstructie en neusplastische chirurgie, van neuscorrectie tot complexe esthetische en reconstructieve gezichtschirurgie. Hij is de redacteur van het toonaangevende Europese handboek over gezichtsplastische reconstructieve chirurgie, het aanbevolen boek van de European Academy of Facial Plastic Reconstructive Surgery.

Plastische en reconstructieve aangezichtschirurg